Pretražite novosti:

Prijavite se na inovacijsko natjecanje projekta AI4Health.Cro i osvojite nagrade

Prijavite se na inovacijsko natjecanje projekta AI4Health.Cro i osvojite nagrade
Zadovoljstvo nam je pozvati timove ili pojedinačne natjecatelje da se prijave na natjecanje sa ciljem razvoja inovativnog rješenja za problem rane rehospitalizacije primjenom umjetne inteligencije!

Rješenja temeljena na umjetnoj inteligenciji, koja koriste kliničke podatke trebala bi pomoći u boljem predviđanju potreba za dodatnim intervencijama i pridonijeti smanjenju troškova, a uz to i sugerirati nove pristupe za sprječavanje učestalih ponovnih prijema. Tu dolazite vi na red!

Ako želite pridonijeti poboljšanju zdravstvenog sustava u Republici Hrvatskoj primjenom AI tehnologije, te sudjelovati u razvoju rješenja koje će predvidjeti hospitalizaciju pacijenta do 30 dana nakon otpusta iz bolnice, a uz to se natjecati za bogati fond nagrada, prijavite se na AI4Health.Cro inovacijsko natjecanje!

Prijave su otvorene do 18.2.2024., do 23:59 sata na poveznici:
https://bit.ly/3OKGfMj

Više informacija doznajte i na našoj web stranici:
https://ai4healthcro.eu/?ht_kb=otvorene-su-prijave-za-ai4health-cro-inovacijsko-natjecanje

Sva dodatna pitanja možete uputiti e-mailom na adresu challenge-ai4health@zicer.hr

Tko se može prijaviti?
  • Sudionici Natjecanja mogu biti sve punoljetne fizičke osobe koje imaju potpunu poslovnu sposobnost te koje se prijave na Javni poziv.
  • Pojedini Sudionik se može prijaviti samostalno ili u timu koji se sastoji od najmanje 2 (dva) do najviše 5 (pet) sudionika. U slučaju samostalne prijave Organizator će sudionike rasporediti u novoformirane timove.
Zašto sudjelovati?

Sudjelovanjem u prvom AI4Health.Cro inovacijskom natjecanju imat ćete priliku razvijati rješenje koje ima potencijal pridonijeti kvalitetnijem zdravstvenom sustavu za sve, upoznat ćete kolege komplementarnih znanja koji teže istome cilju, a najbolji će osvojiti i nagrade iz novčanog fonda od 9.000 eura:
  • prvoplasirani tim osvojit će novčanu nagradu u neto iznosu od 5.000 eura,
  • drugoplasirani tim novčanu nagradu od 3.000 eura,
  • a trećeplasirani tim 1.000 eura.
Ispiši stranicu