Sveučilišni specijalistički studiji


NATJEČAJ ZA UPIS NA SVEUČILIŠNE SPECIJALISTIČKE STUDIJE U AKADEMSKOJ GODINI 2023./2024. (pdf)

„Anesteziologija reanimatologija i intenzivna medicina“ - za doktore medicine s  rješenjem Ministarstva zdravstva o specijalističkom usavršavanju iz anesteziologije reanimatologije i intenzivne medicine koji su na drugoj ili višoj godini specijalističkog usavršavanja iz  anesteziologije reanimatologije i intenzivne medicine .
Do 15 polaznika
 
„Kardiologija“ - za doktore medicine s  rješenjem Ministarstva zdravstva o specijalističkom usavršavanju iz kardiologije koji su na drugoj ili višoj godini specijalističkog usavršavanja iz  kardiologije.
Do 15 polaznika
 
„Klinička radiologija“ - za doktore medicine s  rješenjem Ministarstva zdravstva o specijalističkom usavršavanju iz kliničke radiologije koji su na drugoj ili višoj godini specijalističkog usavršavanja iz  kliničke radiologije.
Do 15 polaznika  
 
„Neurologija“ - za doktore medicine s  rješenjem Ministarstva zdravstva o specijalističkom usavršavanju iz neurologije koji su na drugoj ili višoj godini specijalističkog usavršavanja iz  neurologije.
Do 12 polaznika  
 
„Psihijatrija“ - za doktore medicine s  rješenjem Ministarstva zdravstva o specijalističkom usavršavanju iz psihijatrije koji su na drugoj ili višoj godini specijalističkog usavršavanja iz  psihijatrije.
Do 15 polaznika

Obrazac za prijavu (.doc)

Anesteziologija reanimatologija i intenzivna medicina
Oftalmologija i optometrija
Pedijatrija
Patologija i citologija
Gastroenterologija
Onkologija i radioterapija
Opća interna medicina
Kardiologija
Neurologija
Klinička radiologija
Psihijatrija
Abdominalna kirurgija

Informacije vezane za specijalističke studije:

Telefon: 021/557-813
  Ispiši stranicu