Događanja

25. svibnja - 19. srpnja 2023.
Studentski zbor za humanitarnu akciju ‘’Svi za Mašu’’


Medicinski fakultet u splitu i Studentski zbor sudjeluju u humanitarnoj akciji ‘’Svi za Mašu’’. Maša Bulatović je 30-godišnja djevojka sa spinalnom ozljedom te životno ugrožavajućom dekubitalnom ranom 4. stupnja. Cilj akcije je prikupiti novac za predoperativno liječenje, liječenje, postoperativno liječenje, medicinski krevet i invalidska kolica.

Osim prikupljanja donacija, fakultet će svoj doprinos dati organiziranjem predavanja pod nazivom ''Unaprjeđenje kvalitete života osoba s paraplegijom'' koje će se održati 1.6.2023 godine u seminarskoj dvorani B102 s početkom u 17:00 sati. Predavanje će voditi izvanredna profesorica psihologije dr. sc Slavica Kozina te prvostupnica sestrinstva, enterostomalni terapeut Ivana Grgić. Cilj predavanja je edukacija o izazovima s kojima se suočavaju osobe s paraplegijom u svakodnevnom životu.

Podržite akciju svojim dolaskom na predavanje. Donacije su dobrodošle. Vidimo se!
 
30. rujna - 01. listopada 2022.
Kongres studenata dentalne medicine

 
Kongres studenata u organizaciji Udruge studenata dentalne medicine Split - PreventiST sa sudjelovanjem kolega iz Hrvatske i regije. 
Kroz dva dana sudionici će imati priliku poslušati više vrhunskih predavača, aktivno sudjelovati održavanjem poster prezentacija, te steći nova znanja sudjelovanjem na raznim hands - on radionicama.

Novosti o programu i prijavama možete pratiti putem Facebooka i Instagrama na sljedećim poveznicama:
Facebook: https://www.facebook.com/preventiST
Instagram: https://instagram.com/1.ksdm.st?igshid=YmMyMTA2M2Y=
 
Uskoro više informacija o prijavama.
Stay tuned!
 
4. - 7. travnja 2019.
Međunarodni skup "Prakična znanja za studente"

"Praktična znanja za studente" je međunarodni skup u Splitu kojeg organiziraju studentske sekcije Medicinskog fakulteta u Splitu. Cilj je kroz brojne radionice, predavanja i ostale aktivnosti ponuditi studentima medicine, dentalne medicine i farmacije najvažnija praktična znanja i vještine potrebne za buduću praksu. Uz edukaciju od strane iskusnih domaćih i međunarodnih stručnjaka, studenti imaju prilike upoznati buduće kolege iz raznih zemalja i uživati u prekrasnom gradu Splitu. 

Facebook: https://www.facebook.com/practicalknowledgeforstudents/
 
Utorak, 6. studenoga 2018.
Humanitarni koncert u suradnji Medicinskog fakulteta u Splitu, Rotary Club Split i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu (19:00-21:00)                                                                           
                                                                                                               
Humanitarni koncert u suradnji Medicinskog fakulteta u Splitu, Rotary Club Split i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu s ciljem skupljanja donacija kako bi se nabavio uređaj za cjelonoćnu polisomnografiju u djece za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split. Na koncertu će nstupati poznati hrvatski pjevači, studenti i učenici. Karte će se po sugeriranoj cijeni od 20kn do 50kn moću kupiti na ulazu u amfiteatar na sami dan koncerta. Vidimo se!
 

  Ispiši stranicu