DogađanjaUtorak, 6. studenoga 2018.
Humanitarni koncert u suradnji Medicinskog fakulteta u Splitu, Rotary Club Split i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu (19:00-21:00)                                                                           
                                                                                                               
Humanitarni koncert u suradnji Medicinskog fakulteta u Splitu, Rotary Club Split i Studentskog zbora Sveučilišta u Splitu s ciljem skupljanja donacija kako bi se nabavio uređaj za cjelonoćnu polisomnografiju u djece za Kliniku za dječje bolesti KBC-a Split. Na koncertu će nstupati poznati hrvatski pjevači, studenti i učenici. Karte će se po sugeriranoj cijeni od 20kn do 50kn moću kupiti na ulazu u amfiteatar na sami dan koncerta. Vidimo se!
 

4. - 7. travnja 2019.
Međunarodni skup "Prakična znanja za studente"

"Praktična znanja za studente" je međunarodni skup u Splitu kojeg organiziraju studentske sekcije Medicinskog fakulteta u Splitu. Cilj je kroz brojne radionice, predavanja i ostale aktivnosti ponuditi studentima medicine, dentalne medicine i farmacije najvažnija praktična znanja i vještine potrebne za buduću praksu. Uz edukaciju od strane iskusnih domaćih i međunarodnih stručnjaka, studenti imaju prilike upoznati buduće kolege iz raznih zemalja i uživati u prekrasnom gradu Splitu. 

Facebook: https://www.facebook.com/practicalknowledgeforstudents/
 
Ispiši stranicu