IPS 2022-02 Slovensko-hrvatski bilateralni projekti i IPCH-2022-04 Švicarsko-hrvatski bilateralni projekti

IPS 2022-02 Slovensko-hrvatski bilateralni projekti i IPCH-2022-04 Švicarsko-hrvatski bilateralni projekti

natječaji HRZZ
Temeljem Multilateralnog sporazuma o suradnji između Hrvatske zaklade za znanost (HRZZ) i Swiss National Science Foundation (SNSF) odnosno Hrvatske zaklade za znanost i Javne agencije za raziskovalno dejavnost Republike Slovenije (ARRS) HRZZ u okviru inicijative Weave raspisuje natječaj za sufinanciranje hrvatskog dijela ŠVICARSKO-HRVATSKIH odnosno SLOVENSKO-HRVATSKIH istraživačkih projekata.

​U zajedničkom istraživačkom projektu sudjeluje SLOVENSKA I HRVATSKA (IPS-2022-02) ODNOSNO ŠVICARSKA I HRVATSKA (IPCH-2022-04) istraživačka grupa, hrvatski znanstvenici u suradnji sa znanstvenicima iz ovih dviju zemalja mogu prijavljivati zajedničke projekte na otvorene natječaje ARRS-a (rok za dostavu prijedloga: 28. veljače 2022.) odnosno natječaje SNSF-a (rok za dostavu prijedloga: 1. travnja 2022.).

Natječaj se provodi po proceduri vodeće agencije (ona je zadužena za provedbu vrednovanja, sukladno svojim uobičajenim internim procedurama).
U natječaju IPS-2022-02 vodeća agencija je ARRS, dok je u natječaju IPCH-2022-04 vodeća agencija SNSF.

Uvjeti prijave na natječaj hrvatskih znanstvenika jednaki su uvjetima prijave na natječaj Istraživački projekti.

Tekst obaju natječaja i prijavna dokumentacija dostupni su na stranici Otvoreni natječaji -> https://hrzz.hr/prijava/otvoreni-natjecaji/


Izvor:HRZZ Ispiši stranicu