Obavijest o raspisu natječaja Istraživački projekti IP-2022-10

Obavijest o raspisu natječaja Istraživački projekti IP-2022-10

Rok za prijavu je 5.9.2022.g.

Programom „Istraživački projekti“ financiraju se temeljna istraživanja koja stvaraju novo i unapređuju postojeće znanje o određenome području i koja su usmjerena na bolje razumijevanje predmeta istraživanja, kao i primijenjena istraživanja koja se provode s jasnim tehnološkim, gospodarskim ili društvenim ciljevima.
Natječaj je otvoren za prijave bilateralnih i multilateralnih projektnih prijedloga sa švicarskim i slovenskim istraživačima u okviru Weave inicijative. 

Rok za prijavu: 5. listopada 2022.g. do 13:00 sati (CEST)

Istraživačko područje: sva znanstvena područja
Trajanje financiranja projekta: 4 godine
Prijava na natječaj bit će moguća isključivo putem EPP sustava koji će biti otvoren za prijave tijekom lipnja. Obavijest o otvaranju EPP sustava bit će objavljena na mrežnim stranicama HRZZ-a, a svi se korisnici već mogu registrirati u EPP sustav. 
Upiti vezani uz prijavu na natječaj mogu se postaviti isključivo na adresu e-pošte istrazivacki@hrzz.hr.
Odgovori na upite objavljivat će se na mrežnoj stranici HRZZ-a svakog utorka za upite zaprimljene do ponedjeljka u 12 sati i petka za upite zaprimljene do četvrtka u 12 sati.
HRZZ zadržava pravo izmjene uvjeta financiranja za svaki natječaj te se odgovori na upite postavljene za prethodne natječaje za IP program ne odnose na natječaj IP-2022-10.
Postupak prijave detaljno je opisan u Uputama za predlagatelje projektnih prijedloga koje se nalaze na mrežnoj stranici HRZZ-a kao i potrebni administrativni obrasci.

Tekst natječaja  [HR]
Upute za prijavitelje [HR]

Call for Proposals IP-2020-20  [EN]


Izvor:HRZZ


 

Ispiši stranicu