Adris zaklada - Natječaj 2018.

Adris zaklada - Natječaj 2018.


Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno do 26. lipnja 2018.

NATJEČAJ ZA DODJELU SREDSTAVA ZAKLADE ADRIS

 
za sljedeće programe Zaklade:

  1. ZNANJE I OTKRIĆA: program potpore učenicima i studentima, znanstvenicima i inovatorima, znanstvenim i istraživačkim projektima.
  2. STVARALAŠTVO, EKOLOGIJA, BAŠTINA I DOBROTA: program potpore umjetničkom stvaralaštvu i umjetnicima, projektima zaštite prirode, projektima koji pridonose zaštiti i očuvanju hrvatske izvornosti te humanitarnim projektima i pomaganju djeci bez roditelja.


Za sve programe Zaklade propisani su OPĆI I POSEBNI KRITERIJI za odabir.


Za dodjelu STIPENDIJA Zaklade za školsku/akademsku godinu 2018./2019. mogu se natjecati:

Učenici srednje škole koji nisu stariji od 19 godina, 
REDOVNI STUDENTI NA PREDDIPLOMSKOM I DIPLOMSKOM ILI INTEGRIRANOM PREDDIPLOMSKOM I DIPLOMSKOM STUDIJU na hrvatskim i inozemnim sveučilištima koji nisu stariji od 25 godina, 
POLAZNICI POSLIJEDIPLOMSKOG STRUČNOG I ZNANSTVENOG USAVRŠAVANJA koji nisu stariji od 35 godina, 
POLAZNICI POSLIJEDIPLOMSKOG DOKTORSKOG STUDIJA I MEĐUNARODNOG DVOJNOG DOKTORATA(za stipendiju za izradu doktorskog rada) koji nisu stariji od 35 godina. 
Za sredstva Zaklade mogu se natjecati pojedinci (fizičke osobe) i institucije (pravne osobe) koji udovoljavaju uvjetima natječaja, osim trgovačkih društava (d. o. o. i d. d.) i obrta. Sredstva Zaklade za projekte/programe mogu se iskoristiti samo za izravne troškove realizacije projekta/programa.

Prijave na natječaj zaprimaju se zaključno do 26. lipnja 2018. godine, a podnose se isključivo na hrvatskom jeziku putem službenih obrazaca Zaklade. Detaljne informacije i obrasci se nalaze i mogu se preuzeti na službenim internetskim stranicama Zaklade, a pozivom na brojeve telefona 01/3713-740 i 01/3713-722 može se zatražiti da budu poslani poštom na adresu tražitelja.

 

Ispiši stranicu