HRZZ - natječaj "Partnerstvo u istraživanjima"

HRZZ - natječaj
Hrvatska zaklada za znanost raspisala je natječaj „Partnerstvo u istraživanjima“ s ciljem potpore partnerstva u istraživanjima između javnih sveučilišta ili javnih znanstvenih instituta registriranih u Republici Hrvatskoj i izvanproračunskih (izvan Državnog proračuna RH) izvora financiranja iz zemlje i inozemstva - privatne tvrtke, jedinice lokalne uprave i samouprave, inozemne zaklade i agencije koje financiraju istraživanja, inozemne znanstvene organizacije.
 
Ukratko o natječaju:
  • Projekt prijavljuju javna sveučilišta i znanstveni instituti registrirani u RH.
  • Voditelj projekta mora biti u stalnom radnom odnosu u ustanovi iz koje prijavljuje projekt ili zaposlen za vrijeme trajanja projekta na ustanovi u kojoj se projekt provodi.

Rok za prijavu: 28. veljače 2017. do 13:00
 
Istraživačko područje: sva područja prirodnih znanosti, biomedicine i zdravstva, tehničkih znanosti, biotehničkih znanosti, društvenih znanosti, humanističkih znanosti i interdisciplinarne znanosti.
 
Voditelj projekta: istaknuti istraživač s međunarodno priznatim dostignućima u znanosti i/ili tehnologiji u području u kojem prijavljuje projekt.
 
Ukupan proračun: 15.000.000,00 kuna
 
Najveći ukupni iznos financiranja po projektu: financiranje koje dodjeljuje HRZZ iznosi 200.000,00 do 500.000,00 kuna godišnje, a najveći ukupni iznos financiranja je 1.500.000,00 kuna.
 
Trajanje financiranja projekta: od 2 do 3 godine.
 
Okvirni kraj vrednovanja: rujan 2017. godine.


Poziv za dostavu projektnih prijedloga te natječajnu dokumentaciju možete pronaći ovdje.
  Ispiši stranicu