Dokazivanje inovativnog koncepta - PoC

Dokazivanje inovativnog koncepta - PoC

Rok za podnošenje prijava: 30. 11. 2022.g.
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je 23. kolovoza poziv „Dokazivanje inovativnog koncepta“ (kôd poziva: NPOO.C3.2.R3-I1.01).
Novost u odnosu na prethodne pozive je da su znanstveno-istraživačke institucije ponovno prihvatljivi prijavitelji projekata

Ured za transfer tehnologije Sveučilišta u Splitu (UTT) je jedan od odabranih prepoznatih centara za provedbu programa PoC te je, u slučaju kada je prijavitelj znanstvena organizacija, obvezni partner zadužen za aktivnosti upravljanja inovacijskim ciklusom i podršku komercijalizaciji rezultata projekta. 
 
Predmet ovog poziva
Dodjela bespovratnih sredstava mikro, malim i srednjim poduzećima, te znanstvenim organizacijama, za sufinanciranje pretkomercijalnih aktivnosti u početnoj fazi razvoja novih proizvoda, usluga i tehnoloških procesa, kako bi se utvrdio potencijal za komercijalizaciju, usmjerio daljnji razvoj i smanjio rizik investicije.

Iznos bespovratnih sredstava: min 200.000,00 kn do maks. 500.000,00 kn (intentzitet potpore za znanstveno-istraživačke institucije je 100% prihvatljivih troškova)

Ukupna bespovratna sredstva: 36.165.000,00 kn

Datum početka zaprimanja projektnih prijava: 01. 09. 2022.g.

Rok za podnošenje projektnih prijava: 30. 11. 2022.g.

Dokumentacija poziva je dostupna na linku: https://fondovieu.gov.hr/pozivi/27

UTT će tijekom rujna organizirati radionicu za sve zainteresirane prijavitelje, a za sva pitanja možete nam se javiti i mailom na: ivana.vuka@unist.hr


Izvor:EU
Ispiši stranicu