Fond UKF otvorio natječaj za Potporu “Moja prva suradnja”

Fond UKF otvorio natječaj za Potporu “Moja prva suradnja”

Fond "Jedinstvo uz pomoć znanja" (UKF) otvorio je natječaj za Potporu “Moja prva suradnja” u sklopu Programa znanstvene suradnje, u svrhu poticanja znanstvenih istraživanja kroz financiranje suradničkih projekata male i srednje veličine.
Podupiru se istraživački projekti u Hrvatskoj koji doprinose ciljevima Fonda i koji uključuju suradnju s hrvatskom znanstvenom i stručnom dijasporom.

Ukratko o natječaju:

Cilj potpore “Moja prva suradnja“ je omogućiti znanstvenicima na poslijedoktorskoj razini iz gospodarskog i akademskog sektora da razvijaju svoj inovacijski potencijal kroz vođenje znanstvenih i tehnoloških projekata u suradnji sa iskusnim znanstvenicima ili stručnjacima iz dijaspore te povećaju svoje profesionalno iskustvo i ubrzaju karijeru u znanosti ili istraživanju i razvoju u gospodarstvu.
 
Prihvatljivi prijavitelji:
Mogu se prijaviti vrsni hrvatski ili strani znanstvenici koji žive i rade u Hrvatskoj, a koji su stekli doktorat znanosti prije najmanje 2 godine, a najviše do 7 godina od datuma otvaranja natječaja. U slučaju da je glavni podnositelj stekao dva doktorata znanosti vrijeme teče od stjecanja prvog doktorata znanosti.Iz navedenog roka izuzima se porodiljski dopust.
 
Najmanji iznos potpore:
187.500 HRK
 
Najveći iznos potpore:  
300.000 HRK
 
Rok za prijavu:
8. ožujka 2017. godine

Prijavne obrasce za natječaj možete pronaći ovdje.
  Ispiši stranicu