International conference Community-engaged University

International conference Community-engaged University

Prijave do 16.5.2022.g
SEA-EU alijansa organizira međunarodnu znanstveno - stručnu konferenciju naziva Community-engaged University, koja će se održati u Splitu, 20. svibnja 2022. godine.
Konferencija se održava 20. svibnja 2022. godine u periodu od 09:00-18:30 sati u prostorima SPINIT inkubatora (Matoševa 56), Split. 
 
Konferencija će imati dva dijela – prvi od 09:00 do 12:50 h na kojem će prisutni izlagači održati prezentacije svojih radova i projekata te drugi, od 13:40 do 18:15 h na kojem će se prezentacije prisutnim sudionicima prenositi putem ZOOM-a. 
Prijava za sudjelovanje se vrši preko email adrese (seaeu@unist.hr).
Prijavu je moguće napraviti najkasnije do 16. svibnja 2022. godine.

Više o konferenciji
 
Uz predstavnike akademskog svijeta, na konferenciji će svoja iskustva prezentirati i predstavnici udruga kao i brojne druge osobe koje su imale priliku sudjelovati u projektima s komponentom Društveno-korisnog učenja. 
Ako želite saznati više o tome koje su to odlike društveno-angažiranog sveučilišta, kako Društveno-korisno učenje (DKU) može bolje povezati sveučilište s društvom, kako izraditi DKU kurikulum, koji su primjeri dobre prakse diljem Europe – obavezno nam se javite i zabilježite svoje sudjelovanje.

Program konferencije

Ostala događanja:
Ispiši stranicu