Poziv na informativni dan - Mentorstvo u projektima MSCA Postdoktorskih stipendija

Poziv na informativni dan - Mentorstvo u projektima MSCA Postdoktorskih stipendija

24. ožujka 2023.g., od 10:00 do 13:30 h putem Zoom platforme
Agencija za mobilnost i programe EU organizira informativni dan  „Mentorstvo u projektima MSCA Poslijedoktorskih stipendija“, koji će se održati u petak 24. ožujka 2023. godine, od 10:00 do 13:30 sati putem Zoom platforme.

Informativni dan organiziran je s ciljem informiranja i motiviranja budućih mentora kroz cijeli ciklus Poslijedoktorskih stipendija, od uloge mentora i istraživačkog tima u postupku pisanja projektnog prijedloga, do prijave te njihove provedbe.

Također će biti predstavljen i primjer dobre prakse, dr.sc. Jelene Godrijan s Instituta Ruđer Bošković kao i MSCA Smjernice za mentorstvo, obveze i prava istraživača i mentora tijekom provede projekta, EURAXESS alati za razvoj karijere te ostale mogućnosti povezivanja mentora s potencijalnim dolaznim istraživačima. Na kraju, sudionici će se upoznati s mogućnosti financiranja aktivnosti umrežavanja i pripreme projekta putem mjera za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Prijava je moguća putem poveznice https://bit.ly/3JztEJk (pod događanje potrebno je odabrati Informativni dan Mentorstvo u projektima MSCA Poslijedoktorskih stipendija).

U slučaju problema s prijavom putem navedene poveznice ili dodatnih pitanja, slobodno se obratite na e-mail adresu: sandra.vidovic@mobilnost.hr.

Izvor:AMPEU.hr

Ispiši stranicu