Radionica statističkog modeliranja biomedicinskih podataka

Radionica statističkog modeliranja biomedicinskih podataka

Prijave do 27.6.2022.g. / 5.9.2022.g. 

Radionica statističkog modeliranja biomedicinskih podataka u organizaciji doc. Darka Kere i dr. sc. Benjamina Benzona, održat će se na Medicinskom fakultetu u Splitu, u dva termina:

  • od 4. do 8. srpnja 2022. godine
  • od 12. do 16. rujna 2022. godine.

Cilj radionice je da polaznici usvoje načela i osnovne tehnike statističkog modeliranja koji odražava određenu znanstvenu teoriju.

Tijekom radionice će se kroz predavanja i vježbe obrađivati tehnike parametrijskog modeliranja podataka (linearna i nelinearna regresija, poopćeni linearni modeli). Za razumijevanje uloge statističkog modeliranja u znanstvenom istraživanju, polaznicima će se kroz praktične primjere prikazati kako je ustroj pokusa povezan s izborom tehnika modeliranja te kako zaključivati na temelju predviđanja prema statističkim modelima.

Tečaj je namijenjen doktorima medicine, doktorima dentalne medicine, znanstvenim novacima, poslijedoktorandima i nastavnicima visoko-obrazovnih ustanova iz biomedicinskog područja.

Kotizacija iznosi 2.000,00 HRK (PDV je uključen u cijenu), a prijave molimo poslati najkasnije do 27. lipnja 2022.g., odnosno do 5. rujna 2022. g. na mail adresu: 
benjamin.benzon@mefst.hr ili dkero@mefst.hr

 

Ispiši stranicu