Prijava individualne stipendije u suradnji sa Sveučilištem u Padovi

Prijava individualne stipendije u suradnji sa Sveučilištem u Padovi
Sveučilište u Padovi nudi istraživačima jedinstvenu priliku rada u visokokvalificiranim istraživačkim skupinama u multidisciplinarnim mrežama znanstvenih područja.
 
Najbolji Marie Sklodowska – Curie istraživači Sveučilišta u Padovi imaju mogućnost prijave za ''Talents Grant Program”, novu inicijativu koja najboljim istraživačima financiran dodatne dvije godine istraživanja.
 
Glavni uvjet za prijavu je da imate doktorat ili minimalno četverogodišnje iskustvo istraživačkog rada u punom radnom vremenu.
Iskusni istraživači se pozivaju da svoj životopis i sažetak projekta dostave do kraja lipnja 2016. godine.
 
Više informacija dostupno je na mrežnim stranicama Sveučilišta u Padovi.


Ovogodišnji natječaj za prestižne individualne Marie Sklodowska-Curie stipendije otvorit će se 12. travnja 2016. godine. Natječaj će biti otvoren do 14. rujna 2016. godine, a sve informacije bit će dostupne na Portalu za sudionike. U okviru Marie Sklodowska-Curie akcija za individualne stipendije u 2016. godini izdvojeno je 218 milijuna eura.
 
Cilj ovih stipendija je jačanje kreativnog i inovativnog potencijala iskusnog istraživača radom na istraživačkom projektu u suradnji s organizacijom domaćinom, a također se istraživaču pruža mogućnost međunarodne i međusektorske mobilnosti.
  Ispiši stranicu