H2020 European Health Brokerage Event - Zagreb, 19.1.2017.

H2020 European Health Brokerage Event - Zagreb, 19.1.2017.
U Zagrebu, 19. siječnja 2017., u prostorima hotela Westin, održava se H2020 European Health Brokerage Event.
 
Sudjelovanje je besplatno za sve registrirane i odobrene sudionike. Domaći organizatori eventa su Agencija za mobilnost i programe EU i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije, uz potporu Step-RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci. Event je pod pokroviteljstvom projekta Health NCP Net 2.0 (HNN2.0) te Europske poslovne mreže (EEN).
 
H2020 European Health Brokerage Event Zagreb 2017 namijenjen je prvenstveno umrežavanju svih potencijalnih prijavitelja projekata u programu Obzor 2020., s interesom za otvorene natječaje u području Zdravlje, demografske promjene i kvaliteta života (SC1) i relevantne natječaje u Obzoru 2020. povezane s područjem zdravlja, a koji će biti zatvoreni za prijave u 2017. godini.
 
Cjelodnevni program eventa strukturiran je u tri cjeline:
  • Kratke prijepodnevne prezentacije predstavnika Europske komisije i predstavnika mreža potpore za prijavitelje u programu Obzor 2020. u području SC1,
  • Paralelne flash prezentacije koordinatora projekata, koji su u potrazi za partnerima i suradnicima,
  • Popodnevno umrežavanje svih zainteresiranih sudionika kroz individualne, prethodno ugovorene sastanke 1-na-1, u svrhu razmjene iskustva i pregovora o mogućnostima suradnje.
Sve se prijave primaju na engleskom jeziku, od 7.11. - 5.12.2016., registracijom na službenim stranicama eventa - https://www.b2match.eu/BEHealthZagreb, gdje možete naći i više detalja o planiranoj agendi i načinu sudjelovanja.
 
Obzirom na visoki interes sudionika za slične događaje u inozemstvu te ograničen kapacitet prostora, prioritet za sudjelovanje imaju do dva predstavnika pojedinih organizacija ili do dva predstavnika odjela. Ispiši stranicu