Natječaj za potporu kolaborativnim istražiačkom-inovativnim projektima među SEA-EU partnerima

Natječaj za potporu kolaborativnim istražiačkom-inovativnim projektima među SEA-EU partnerima

Rok je petak, 25. lipnja 2021. 
Sveučilište u Malti je objavilo natječaj za potporu kolaborativnim istražiačkom-inovativnim projektima među SEA-EU partnerima

Nakon Sveučilišta u Brestu te Sveučilišta u Splitu, koji su prethodno održali natječaje za potporu kolaborativnim istraživanjima u SEA-EU Alijansi, Sveučilište u Malti također je objavilo natječaj za potporu kolaborativnim istražiačkom-inovativnim projektima među SEA-EU partnerima.

Cilj natječaja je okupiti znanstvenike i istraživače SEA-EU alijanse te im pomoći započeti suradnje za nove zajedničke projekte. Svi projektni prijedlozi za kolaborativnu suradnju moraju odražavati vrijednosti SEA-EU Mission Statementa koji se može pronaći ovdje [1]. Projekt uključuje istraživače sa Sveučilišta na Malti te jednoga ili više istraživača koji pripadaju nekom od ostalih pet sveučilišta unutar Alijanse.

Svi zainteresirani prijavitelji sa Sveučilišta u Malti trebaju popuniti Google obrazac [2], te trebaju osigurati pismo podrške od barem jednog od SEA-EU projektnih partnera, kao što je to bio slučaj i kod ostalih natječaja.

Maksimalna novčana potpora po projektu je 4,000 eura.
Rok za dostavu projektnih prijedloga je petak, 25. lipnja 2021. godine, do podneva.

Ukoliko se želite umrežiti i surađivati s istraživačima Sveučilišta na Malti za potrebe prijave projekta, slobodno kontaktirajte SEA-EU ured Sveučilišta u Splitu preko maila adrese SEAEU@UNIST.HR ili direktno Sveučilištu na Malti preko adrese: MARIA.CALLEJA@UM.EDU.MT te SEA-EU@UM.EDU.MT i nastojat ćemo Vas umrežiti s istraživačima na malteškom sveučilištu.  

Dodatne informacije možete pronaći na SEA-EU službenoj stranici [3].
 


European University of the Seas (SEA-EU)
Sveučilište u Splitu / University of Split, Croatia
Adresa/Address: Sinjska 2, 21000 Split
http://www.unist.hr 

Ispiši stranicu