Otvorene su prijave za European Research and Innovation Days

Otvorene su prijave za European Research and Innovation Days


23. i 24. lipnja 2021.
 
Otvorene su prijave za European Research and Innovation Days 23. i 24. lipnja 2021.

European Research and Innovation Days vodeći je godišnji događaj Europske komisije koji okuplja kreatore politike, istraživače, poduzetnike i građane kako bi raspravljali i oblikovali budućnost istraživanja i inovacija u Europi i šire. Kao i prošlogodišnji, i ovogodišnji info dani u potpunosti će biti prilagođeni online formatu, a održat će se 23. i 24. lipnja 2021.

Povezivanjem vrhunskih znanstvenih istraživanja i najvažnijih izazova generacije, sudjelovanje na događanju jedinstvena je prilika za uključivanje u raspravu o tome kako će istraživanje i inovacije utjecati na budućnost Europe, prvenstveno u kontekstu pokretanja novog programa za istraživanje i inovacije Obzor Europa te utjecaja na revitaliziranje i jačanje Europskog istraživačkog prostora.

Tijekom dva dana, sudionici će putem online platforme moći pristupiti interaktivnim radionicama, virtualnim plenarnim sesijama i panelima o politikama EU-a, od zelene i digitalne tranzicije, Europskog istraživačkog prostora, gospodarskog oporavka nakon Covida-19 do provedbe misija i partnerstava u okviru Obzora Europa, i slično.

Nacrt programa nalazi se na službenim stranicama Europske komisije, a tu je i kratki promotivni video

Prijava je moguća ovdje


Izvor:obzor.hr Ispiši stranicu