INTERREG EUROPE / MEDITERRANEAN - najave natječaja

INTERREG EUROPE / MEDITERRANEAN - najave natječaja
Najavljeni su pozivi za dostavu projektnih prijedloga u okviru sljedećih EU programa:
 
  1. INTERREG EUROPE

Vrijeme natječaja: 1. ožujka – 30. lipnja 2017. godine
 
Programska tijela su pripremila i objavila relevantnu dokumentaciju u svrhu pravovremene pripreme potencijalnih prijavitelja za navedeni poziv. Programski paket koji uključuje programski priručnik i obrasce za prijavu, dostupan je na sljedećoj poveznici: http://www.interregeurope.eu/projects/apply-for-funding/
 
Ukoliko niste sigurni da je vaša projektna ideja relevantna za program INTERREG EUROPE, možete napraviti samoprocjenu iste na sljedećoj poveznici: http://www.interregeurope.eu/self-assessment/, a po mogućnosti i dobiti dodatne individualne konzultacije: http://www.interregeurope.eu/news-and-events/news/340/get-feedback-on-your-project-idea-in-time-for-third-call/
 
  1. INTERREG MEDITERRANEAN
 
Program transnacionalne suradnje INTERREG MEDITERRANEAN 2014. - 2020. promiče suradnju i razmjenu iskustava među partnerima. U programu sudjeluje trinaest država mediteranskog područja.
 
Vrijeme natječaja: 30. siječnja 2017. u 12:00 sati – 31. ožujka 2017. u 12:00 sati.
 
Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU, u suradnji sa zajedničkim tajništvom Programa, poziva na sudjelovanje na nacionalnom info danu koji će se održati u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja sa sadržajem i ograničenjima drugog poziva te pripreme za prijavu na isti.
 
Radionica će se održati 2. veljače 2017. s početkom u 9:30h u Hotelu International (Miramarska 24, Zagreb), a detaljan raspored možete pronaći ovdje.
 
Svoje sudjelovanje na radionici možete prijaviti putem Prijavnog obrasca.
 
Napomena: S obzirom da je broj sudionika ograničen, preporučamo da se prijavite što ranije kako biste osigurali mjesto, a najkasnije do utorka 31. siječnja 2017.
 
 
  Ispiši stranicu