Moj Zaba Start 2017.

Moj Zaba Start 2017.

KULTURA I ZNANOST
pružanje financijske potpore kulturnim, umjetničkim i znanstveno-istraživačkim projektima.
Moj ZABA Start 2017.: KULTURA I ZNANOST

Zagrebačka banka d.d. sa sjedištem u Zagrebu, Trg bana Josipa Jelačića 10, OIB: 92963223473 („Zagrebačka banka“), ovim putem raspisuje javni natječaj „Moj ZABA Start 2017.: KULTURA I ZNANOST“ radi dodjele financijskih potpora za realizaciju projekata iz područja kulture, umjetnosti i znanosti („Natječaj“). Ciljevi su Natječaja pružanje financijske potpore kulturnim, umjetničkim i znanstveno-istraživačkim projektima koji: a) podrazumijevaju pokretanje i realizaciju održivih poduzetničkih i/ili društveno korisnih inicijativa ili b) u okviru postojećeg poslovanja nude nova inovativna, kreativna i održiva rješenja.

Na Natječaj se mogu prijaviti:
  •  fizičke osobe koje obavljaju registriranu poslovnu djelatnost (obrtnici, slobodna zanimanja, poljoprivrednici i sl.) s prebivalištem odnosno sa sjedištem u Republici Hrvatskoj,
  •  pravne osobe sa sjedištem u Republici Hrvatskoj,
  •  fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, uz uvjet osnivanja registrirane poslovne djelatnosti prije isplate financijske potpore u slučaju da projekt bude izabran na Natječaju.
Prijavitelj na ovaj Natječaj može se prijaviti na javne natječaje u organizaciji Zagrebačke banke „Moj ZABA Start 2017.: PODUZETNIŠTVO“ i „Moj ZABA Start 2017.: DRUŠTVO“.

Na Natječaj se mogu prijaviti projekti iz područja kulture, umjetnosti i znanosti koji će biti realizirani na području Republike Hrvatske i koji:
  •  nude inovativno/kreativno/održivo rješenje za neko pitanje ili problem iz tog područja,
  •  podrazumijevaju primjenu novih medija i tehnologija,
  •  pripadaju nezavisnoj kulturnoj sceni,
  •  uključuju znanstvene i istraživačke projekte,
  •  podrazumijevaju pokretanje/razvoj/širenje poslovanja.

Svaki prijavitelj može prijaviti samo jedan (1) projekt na Natječaj.
Platforma www.mojzabastart.hr automatski onemogućuje sve sljedeće prijave istog prijavitelja na Natječaj.

Detalje natječaja potražite na mrežnim stranicama natječajaIspiši stranicu