Pretražite novosti:

UniStart - program studentske poduzetničke prakse

UniStart - program studentske poduzetničke prakse
Voliš izazove, a uz to si i student?

Onda je ovo poziv za tebe!

Želiš se okušati u poduzetništvu, ali možda nemaš ideju ili tim?


Mi imamo rješenje za tvoje probleme!

Keep scrolling

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati te da nam se pridružiš na program studentske poduzetničke prakse UniStart!

Sigurno te zanima što možeš očekivati od ovog programa…

Na samom početku formirat će se interdisciplinarni timovi studenata, a zajedno sa svojim timom odabrat ćeš jednu od dvije ponuđene teme:
  • Integracija zdravstvene i socijalne skrbi za stariju populaciju u nerazvijenijim i manje dostupnim mjestima
  • Male infrastrukturne investicije za pristupačnije kretanje starijih osoba javnim površinama Splita
Želiš bolju sliku o čemu se radi? Skokni na link za kratko objašnjenje: https://www.dropbox.com/scl/fo/0rfblatckcqmum2amdv6y/h?dl=0&rlkey=y69a56cb4xzwyzsmvmc4yynlx

Cilj je programa pronaći najbolja rješenja i ideje koje će pridonijeti rješavanju (barem dijela) prezentiranih izazova, ali to nije sve! Želimo da se zabaviš i upoznaš malo bolje svoje suborce u timu.

A evo i odgovora na neka od vrlo bitnih pitanja prije donošenja odluke.

Kako ćemo doći do rješenja?

Koristeći suvremenu metodu rješavanja izazova - design sprint! Metoda je vremenski ograničena, koristi dizajnersko razmišljanje s ciljem smanjenja rizika pri iznošenju novog proizvoda, usluge ili značajke na tržište. I najbitnije, jaaako je zanimljiva! Idealna da pokažeš svoj natjecateljski duh.

Kada?

U razdoblju od 18. 4. do 24. 6. Možda se čini dugo, ali ne brini, samo jedan dan tjedno ćemo tražiti od tebe da budeš tu, i to u skladu s tvojim obvezama!

Gdje?

U SPINIT inkubatoru za nove tehnologije – moderno opremljenom prostoru s drugim poduzetnicima, u kojemu prostora za rad ne nedostaje. Bez brige! Nećete ostati gladni - catering je osiguran svaki dan radionica!

Prijavi se za sudjelovanje na sljedećem linku:
https://docs.google.com/forms/d/1sOEhvtPcjxzbnnbPbj4nU1rP_-FtUYYzxUr6qBtOWIo/edit

Rok za podnošenje prijava je do 4. travnja 2022. u 10 sati. Za sva pojašnjenja, slobodno nam se obrati na savjetovanje@unist.hr.

Osim što ćeš se dobro zabaviti, naučiti puno toga, upoznati genijalne ljude, svojim djelovanjem ćeš pridonijeti socijalnoj uključenosti starijih osoba. WIN – WIN 😊 Ispiši stranicu