Pretražite novosti:

Tečaj trajnog medicinskog usavršavanja Hitna stanja u internoj medicini

Tečaj trajnog medicinskog usavršavanja Hitna stanja u internoj medicini

18. 2. 2022. NOVO!

S obzirom na to da je popunjen kapacitet broja polaznika koji uživo mogu slušati predavanja, otvaramo mogućnost prijave na tečaj u virtualnom obliku s kotizacijom od 200 HRK, koja uključuje mogućnost prisustvovanja svim predavanjima, priručnik tečaja i bodove HLK.
 
Poveznicu za pristup virtualnoj verziji tečaja dobit ćete na Vašu mail adresu uoči početka održavanja tečaja.


--------------------------

Klinika za unutarnje bolesti Medicinskog fakulteta i KBC-a Split organizira tečaj trajnog medicinskog usavršavanja 1. kategorije „Hitna stanja u internoj medicini“ koji će se održati od 17. do 19. ožujka 2022.  u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu.
 
Tečaj je namijenjen liječnicima obiteljske medicine, liječnicima hitne medicine te specijalizantima raznih specijalnosti. Predavači su priznati specijalisti internističkih struka, ujedno i nastavnici na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu te eksperti za područja koja će izložiti na tečaju, a u svrhu bolje edukacije o prepoznavanju, zbrinjavanju i novostima u liječenju hitnih internističkih stanja.

Tečaj je bodovan od strane Hrvatske liječničke komore sukladno kategoriji tečaja prve kategorije.

Kotizacija za sudionike iznosi 300,00 kn.

Kotizacija uključuje mogućnost prisustvovanja svim predavanjima, akreditaciju, priručnik tečaja, bodove HLK, ručak i pauze za kavu tijekom trodnevnog tečaja.


Program tečaja (pdf)
 

Informacije:

doc.prim.dr.sc. Daniela Marasović Krstulović, voditelj tečaja  
email: intkrizine@kbsplit.hr

dr. Jurica Nazlić, tajnik tečaja
email: jnazlic@kbsplit.hr Ispiši stranicu