Pretražite novosti:

Svečana promocija dipl. studenata studija Medicine na engleskom jeziku - fotogalerija

Svečana promocija sedme generacije diplomiranih studenata studija Medicine na engleskom jeziku te druge generacije  studenata iz Njemačke koji su se obrazovali u Splitu u okviru suradnje Medicinskog fakulteta u Splitu i Medicinske škole REGIOMED iz Bavarske, održana je u petak 15. rujna u velikom amfiteatru Medicinskoga fakulteta. Tom prigodom, uručene su 32 diplome, a uz promotore i domaćine ove svečanosti prodekane Medicinskog fakulteta prof. dr. sc. Renatu Pecotić, izv. prof. dr. sc. Joška Božića , prof. dr. sc. Katarinu Vukojević i prof. dr. sc. Darka Moduna, nazočili su i prof. dr. sc. Igor Jerković, prorektor Sveučilišta u Splitu za znanost i kvalitetu, prof. dr. sc. Dragan Primorac, predsjednik Upravnog vijeća bolnice Sveta Katarina i jedan od pokretača suradnje s Klinikaom REGIOMED, te prof. Walter Strohmaier iz Klinike REGIOMED sa suradnicama.

Diplomande su u svojim govorima pozdravili i čestitali im na velikom životnom uspjehu prodekani Pecotić i Božić, profesori Primorac i Strohmaier, kao i prorektor Jerković koji je istaknuo kako ovaj studij svakako spada među one najuspješnije na splitskom sveučilištu. Naglasio je kako su svoju diplomu stekli na jednom od najbolje plasiranih sveučilišta na znanstvenim ljestvicama, čemu Medicinski fakultet mnogo pridonosi, te im poručio kako mogu biti vrlo ponosni na svoj uspjeh jer su završili jedan od najtežih studijskih programa. Pozvao ih je da ostanu u vezi sa svojim matičnim fakultetom i sveučilištem, bilo kroz daljnje obrazovanje, kongrese, konferencije, ljetne škole.

Promoventica Jana Ros Birley, održala je pozdravni govor u ime svoje generacije, prisjetivši se i početaka studija, te života u Splitu i sretnih studentskih dana te je kolegama poželjela sve najbolje, uključujući i željenu specijalizaciju.

Facebook album (link)

Ispiši stranicu