Pretražite novosti:

Svečana promocija dipl. studenata studija Medicine na engleskom jeziku - fotogalerija

Svečana promocija dipl. studenata studija Medicine na engleskom jeziku - fotogalerija

13. 9. 2019.

Svečana promocija treće generacije diplomiranih studenata studija Medicine na engleskom jeziku održana je u petak 13. rujna u amfiteatru Medicinskoga fakulteta. Titulu doktorice, odnosno doktora medicine nakon šestogodišnjeg studija steklo je 34 studenata koji su na splitsko sveučilište došli iz raznih krajeva svijeta od Novog Zelanda, Norveške, Švedske, Makedonije do SAD-a.

Promovente su pozdravili dekan prof. dr. sc. Dragan Đogaš i prodekan za studij Medicine na engleskom jeziku doc. dr. sc. Joško Božić, čestitavši im na postignutom uspjehu.

- Ovo je veliki dan za sve nas, kako za diplomante koji slave svoje veliko postignuće, tako i za Fakultet koji je uspješno obrazovao još jednu generaciju mladih doktora medicine, ali i za naše Sveučilište kojem ovakav studij sigurno doprinosi izvrsnom plasmanu na svjetskim rang ljestvicama te naposljetku za Grad Split, našu Županiju i državu – kazao je dekan Đogaš dodavši kako su studenti odabrali profesiju koja je prestižna, ali vrlo zahtjevna u smislu svakodnevnih izazova s kojima će se morati nositi. No, obzirom da je diploma koju su stekli priznata svugdje u svijetu, prema riječima dekana, neće imati problema pronaći posao i dalje napredovati u karijeri.

U ime Sveučilišta promoventima i njihovim obiteljima čestitao je prorektor prof. dr. sc. Željko Radić, a studenti Michael Lem i Gjorgje Tadić su se obratili kolegama vrlo emotivnim oproštajnim govorom.

Facebook fotogalerija (link)

Tekst: unist.hr
Fotografije: Dalibor Gabela Informatička služba MEFST

2. 9. 2019.

Čast mi je i zadovoljstvo pozvati Vas na svečanu promociju diplomiranih studenata studija Medicina na engleskom jeziku.
 
Svečana promocija održat će se u petak, 13. rujna 2019. godine s početkom u 11 sati u amfiteatru Medicinskoga fakulteta u Splitu.

 
Dekan
Prof. dr. sc. Zoran Đogaš
 
 
It is an honour and my great pleasure to invite you to the Graduation Ceremony of students graduating from the Medical studies in English program.
 
The Ceremony will be held on Friday, 13th September 2019 at 11:00 a.m. in the Amphitheatre of the University of Split School of Medicine.

 
Dean
Professor Zoran ĐogašDSJ_6518_edited.jpg
DSJ_6530_stitch_edited.jpg
DSJ_6538_edited.jpg
DSJ_6566_edited.jpg
DSJ_6584_edited.jpg
DSJ_6599_edited.jpg
DSJ_6621_edited.jpg
DSJ_6641_edited.jpg
DSJ_6658_edited.jpg
DSJ_6689_edited.jpg
DSJ_6691_edited.jpg
DSJ_6697_edited.jpg
DSJ_6703_edited.jpg
DSJ_6709_edited.jpg
DSJ_6752_edited.jpg
DSJ_6773_edited.jpg
DSJ_6691_edited.jpg
DSJ_6800_edited.jpg
Ispiši stranicu