Pretražite novosti:

Smotra Sveučilišta u Splitu u sklopu Adventa na Kampusu, od 4. do 8. prosinca

Smotra Sveučilišta u Splitu u sklopu Adventa na Kampusu, od 4. do 8. prosinca
Dragi srednjoškolci, posebno maturanti, pozivamo vas na Smotru Sveučilišta u Splitu koja će se tradicionalno održati u sklopu Adventa na Kampusu, od 4. do 8. prosinca.

Svečano otvorenje planiramo ponedjeljak 4. prosinca u 11 sati. Taj dan sve do 16 sati u auli PMF-a na štandovima naših fakulteta možete pitati sve što vas zanima i dobiti promo materijale koje smo pripremili za Vas.

U narednim danima, od utorka do petka, u poslijepodnevnim satima predstavit će se naši fakulteti pojedinačno.

Nakon što se informirate, možete se i vrhunski zabaviti. Naš Studentski centar je za svaku večer pripremio bogat zabavni program od kvizova do koncerta.

Zato ne propustite priliku na jednom mjestu saznati sve o uvjetima upisa i o studijskim programima koji se nude na splitskom sveučilištu.

I naši studenti će vam iz prve ruke kazati svoja iskustva  s predavanja i  polaganja ispita, o životu u studentskom domu i hrani u našim menzama.

Saznat ćete gdje i kako putovati, kojim se sportskim i kulturnim aktivnostima možete baviti i naravno kako se najbolje u predahu od učenja zabaviti na našem kampusu.

I to nije sve, u danima Smotre moći ćete uživati u adventskom programu na kućicama ispred Zgrade tri fakulteta, uz glazbu  Radio Kampusa i fine delicije te tople napitke našeg Studentskog centra.

Ispiši stranicu