Pretražite novosti:

Sastanak dekana Fakulteta s vodstvom nove studentske organizacije EMSA Split

Sastanak dekana Fakulteta s vodstvom nove studentske organizacije EMSA Split
Dana 25. svibnja 2022. godine vodstvo nove studentske organizacije "European Medical Students' Association Split" u sastavu: Ivan Bućan, Mario Čubra, Ante Dražić i Toni Elezović susreli su se i porazgovarali s dekanom prof. dr. sc. Antom Tonkićem.

Predstavnici EMSA Split predstavili su strategiju i program rada i djelovanja organizacije u nadolazećem vremenu što je prethodno podržano i pozdravljeno od cijelog Dekanskog kolegija, a potom i od samog dekana osobno na sastanku.

Okosnica djelovanja studentske organizacije očituje se u ostvarivanju međunarodnih kontakata i partnerstva sa studentima iz Europe i svijeta kao i brojnim nacionalnim i međunarodnim organizacijama.

Prioritet je uključiti sve studente zdravstvenih i medicinskih tipova studija koji će putem medija progovarati o temama iz javnog i zdravstvenog interesa te na taj način podići svijest hrvatskih studenata o važnosti njihova doprinosa društvenom životu i suočavanja s izazovima mladih generacija u budućnosti.

Ovo je zasigurno početak uspješne suradnje EMSA Split s Medicinskim fakultetom i svim njezinim sastavnicama u budućnosti. Ispiši stranicu