Pretražite novosti:

Prof. dr. sc. Ante Tonkić i Željko Ivančević dr. med. izradili prvu digit. nastavnu platformu

Prof. dr. sc. Ante Tonkić i Željko Ivančević dr. med. izradili prvu digit. nastavnu platformu
Hrvatski zdravstveni sustav odnedavno je bogatiji za HeMED – hrvatsku multimodalnu platformu koja će služiti trajnom obrazovanju liječnika i pacijenata.

Digitalna nastavna platforma Katedre za internu medicinu, Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, koju su izradili prof. dr. sc. Ante Tonkić i Željko Ivančević dr. med.,  postala je integralni i najvažniji dio HeMED platforme Hrvatske liječničke komore (HLK).

Riječ je o sveobuhvatnom digitalnom alatu, prvom takve vrste u svijetu, s ciljem kontinuirane medicinske edukacije. Korisnici platforme moći će se trajno besplatno educirati te dobivati kontinuirano ažurirane informacije iz svjetski priznatih renomiranih medicinskih udžbenika na hrvatskom jeziku.

Korištenje platforme besplatno je za sve članove HLK-a, kao i za sve studente medicine. Korisničko ime za pristup je OIB pristupnika, dok je lozinka ista ona kojom se pristupa na članski dio portala HLK-a.

Autori digitalne nastavne platforme Katedre za internu medicinu ujedno su i dobitnici rektorove plakete za iznimni nastavni doprinos. Ispiši stranicu