Pretražite novosti:

Objavljen četvrti krug dodjele dobitnika STEM stipendija

Objavljen četvrti krug dodjele dobitnika STEM stipendija
27. siječnja 2023.

Objavljen je IV. krug dodjele državnih STEM stipendija.

Molim Vas da na mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr provjerite svoje mjesto na rang-listi jer je rok za prihvaćanje STEM stipendije do petka, 3. veljače 2023. godine, do 12 sati.


24. siječnja 2023.

Objavljen je III. krug dodjele državnih STEM stipendija.

Molim Vas da na mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr provjerite svoje mjesto na rang- listi jer je rok za prihvaćanje STEM stipendije do utorka, 31. siječnja 2023. godine, do 12 sati.


18. siječnja 2023.

Dragi studenti,
 
objavljen je II. krug dodjele državnih STEM stipendija.
 
Pomoću svog AAI identiteta studenti mogu pristupiti mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr i provjeriti svoje mjesto na rang- listi.

Studenti koji su na rang-listi u kvoti, odnosno iznad praga za ostvarivanje prava na stipendiju, bit će obaviješteni elektroničkom poštom da su ostvarili pravo na državnu stipendiju. Zaprimanje e-poruke nije preduvjet za ostvarivanje prava na državnu STEM stipendiju te svi studenti koji su se prijavili na Javni poziv, neovisno o zaprimanju predmetne obavijesti, mogu svoje mjesto na rang-listi provjeriti u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr.

Za prihvaćanje državne STEM stipendije potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr do srijede, 18. siječnja 2023. godine, do 12 sati, označiti Izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, zatim prihvatiti Uvjete stipendiranja te upisati isključivo IBAN žiroračuna koji glasi na ime i prezime dobitnice/dobitnika STEM stipendije.

Važna napomena: Prihvaćanje Uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja Ugovora.

Ako u navedenom roku student/ica ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju.

Ako student/ica odbija državnu STEM stipendiju, potrebno je u mrežnoj aplikaciji stemstipendije.mzo.hr označiti Ne prihvaćam stipendiju.

Dodatno Vas molim da redovito pratite mrežnu stranicu MZO u svrhu daljnjih saznanja o ovogodišnjoj dodjeli stipendija.

Čestitam dobitnicima stipendija, a za sve dodatne informacije slobodno mi se obratite.

Lijep pozdrav,

Željka Marelja, dipl.ing.
Ured za nastavu
Medicinski fakultet Sveučilišta u Splitu
Šoltanska 2
Split Ispiši stranicu