Pretražite novosti:

Na Fakultetu je u tijeku akcija božićnog darivanja djece iz Dječjeg doma Maestral

Na Fakultetu je u tijeku akcija božićnog darivanja djece iz Dječjeg doma Maestral
Dragi naši,
 
ušli smo u vrijeme adventa te službeno započeli odbrojavanje do djeci najdražeg blagdana, Božića.

CroMSIC ove godine treba vašu pomoć u provedbi akcije Božićnog darivanja djece iz Dječjeg doma „Maestral” koja će se i ove godine održavati u prostorijama našeg fakulteta.
 
Šaljemo vam link za tablicu u koju se možete upisati imenom i prezimenom pored onog djeteta kojemu želite kupiti poklon.
Darovi će se prikupljati na 2. katu B zgrade - pored prozora koji su orijentirani prema jugu ćete vidjeti prostor predviđen za ostavljanje darova, a tu će vas čekati naljepnice na kojima se nalazi redni broj dara, inicijali djeteta, rod i godine. Naljepnicu ćete zalijepiti na vaš dar, kako bi sretno stigao do primatelja. 
Budući da su neke želje malo veće i neki darovi malo skuplji, predlažemo vam da se okupite kao grupa i zajedno sa svojim prijateljima učinite dobro djelo.
 
Pokloni će se prikupljati od 5. prosinca, do 19.prosinca.
 
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Y-N1kYSqzyojbn65yOImkBdNqhnxHlMV/edit?usp=sharing&ouid=110944308340948810894&rtpof=true&sd=true
 
Veselimo se vašem odazivu, za sva pitanja slobodno se javite na ovaj mail ili nas kontaktirajte na +385958722345 (Ružica Bočina).
 
Srdačan pozdrav i sretni nadolazeći blagdani,

vaš CroMSIC Ispiši stranicu