Pretražite novosti:

Humanitarni koncert za stipendiranje mladih glazbenika 18. prosinca 2019. godine u 19,30 h

Humanitarni koncert za stipendiranje mladih glazbenika 18. prosinca 2019. godine u 19,30 h
HUMANITARNI KONCERT ZA STIPENDIRANJE MLADIH GLAZBENIKA U ORGANIZACIJI LIONS KLUBA SPLIT
 
Humanitarni koncert za prikupljanje sredstava za stipendiranje đaka i studenata muzike slabijeg imovinskog stanja u organizaciji Lions kluba Split već je postao tradicionalan. Od 2000. godine LC Split stipendira po dva mlada talentirana glazbenika tijekom deset mjeseci školske godine redovitom mjesečnom financijskom potporom u iznosu od 600 kn. Neki od  stipendista već su postali priznati umjetnici na sceni renomiranih umjetničkih ustanova.
 
Ove godine u tu svrhu LC Split organizira Božićni koncert: „NAJLJEPŠE ADVENTSKE PJESME I ARIJE“ koji će se održati u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu u srijedu, 18. prosinca 2019. godine u 19,30 h.  Parking je osiguran s južne strane fakulteta.
 
Na koncertu će nastupiti talentirani umjetnici Umjetničke akademije u Splitu pod vodstvom doc. solo pjevanja Žane Marendić-Bučević, prof. Brune Bebić i dirigenta Harija Zlodre. Koncert je jedinstven, ne samo po sadržaju i vrhunskoj kvaliteti izvođača, već i činjenici da je nastao u kreativnoj sinergiji Lions Kluba Split, Medicinskog fakulteta, Umjetničke Akademije – Glazbenog odjela – Kazališnog odjela i njihovih mladih talentiranih studenata, Leo Kluba Spalatum, inspiriran i vođen idejom humanitarnosti.
 
Donacijskom ulaznicom od 60 kn koja se može nabaviti prilikom dolaska na koncert, pomoći ćete  stipendiranju mladih nadarenih glazbenika i uživati u slušanju najljepših pjesama i arija Mozarta, Fracka, Zajca, Lehara, Vivaldia, Poulenca i ostalih...
 
Pozivamo vas da zajedno budemo dio ove lijepe priče.

Ispiši stranicu