Pretražite novosti:

Humanitarna akcija Božićnog darivanja za djecu COO Juraj Bonači

Humanitarna akcija Božićnog darivanja za djecu COO Juraj Bonači
Dragi naši, ove godine kao i prethodnih godina pokrećemo akciju Božićnog darivanja djece iz Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači"
 
Stoga vas CroMSIC i SZ MEFST pozivaju da nam pomognete u prikupljanju darova koji će se i ove godine održati na našem fakultetu. Šaljemo vam link za tablicu u koju se možete upisati imenom i prezimenom pored djeteta kojem želite kupiti poklon. Važno je da se upisujete imenom i prezimenom radi vođenja evidencije donesenih darova.

Pokloni će se skupljati na 2. katu B zgrade gdje ćete lako uočiti prostor predviđen za njihovo ostavljanje. Tamo će vas također čekati i naljepnice na kojima se nalazi redni broj dara, inicijali djeteta, spol i godine. Naljepnice trebate zalijepiti na vaše darove kako bi znali kome je dar namijenjen. 

Kao što ćete i sami primijetiti, ove godine je popis želja malo drukčiji nego prošle, tj. nema specifičnih želja. Ipak, dobili smo informaciju da starija djeca (starija od 12 godina) žele uglavnom nekakve slušalice, a da su za mlađu djecu super lopte, kolutovi, karte, društvene igre i sl., što mogu svi zajedno koristiti. Slatkiši su istaknuti kao dobra ideja za sve dobne skupine. Kao i svake godine, može vas se okupiti i više za jedan dar. 

Pokloni će se skupljati od 12. do 21. prosinca.  
 
Veselimo se vašem odazivu i nadamo se da ćemo uz vašu pomoć mnogima uljepšati ovaj globalno obožavani blagdan. 
 
Srdačan pozdrav i sretni blagdani, 
CroMSIC i SZ MEFST
 
Tablica (link)
Ispiši stranicu