Pretražite novosti:

Demo dan - finale studentske poduzetničke prakse UniStart 20. 6. 2022.

Demo dan - finale studentske poduzetničke prakse UniStart 20. 6. 2022.
UniStart – DEMO DAN

S veseljem vas pozivamo na Demo dan - uzbudljivo finale studentske poduzetničke prakse UniStart, pokrenute od strane Sveučilišta u Splitu uz podršku NetHub akceleratora!
 
Velika završnica programa studentske poduzetničke prakse UniStart svakim je danom sve bliže, a timovi marljivih studenata Sveučilišta u Splitu temeljito se pripremaju za izlaganje svojih poduzetničkih ideja. Koji tim će biti najkreativniji i najbolje predstaviti svoju ideju, saznat ćemo na Demo danu koji će se održati 20. lipnja 2022. godine, s početkom u 11:00 sati u prostorijama PICS predinkubatora - ICT županije, na adresi Ul. Ruđera Boškovića 32, 21 000 Split.
 
Tijekom provedbe programa timovi studenata su radili na razvijanju vlastitih poduzetničkih ideja  uz pomoć i vrijedne savjete svojih mentora. Razvili su prototipe proizvoda koji su naposljetku i testirani na potencijalnim korisnicima - osobama starije životne dobi i njihovim skrbnicima. Na samom kraju programa, marljivi studenti pohađali su i cikluse edukacija o poduzetničkim temama, koje će im biti od velike pomoći prilikom predstavljanja svojih inovativnih ideja na Demo danu.
 
U sklopu Demo dana timovi će predstaviti poduzetničke ideje stručnom žiriju i uvjeriti ih zašto je baš njihova ideja najbolja. Nakon toga slijedi stručna evaluacija radova te svečano dodjeljivanje vrijednih nagrada najboljim timovima!

Za sudjelovanje na Demo danu prijavite se na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdV87hx_jPa3ncPSDsAhZdLvZAiLfQuMUXcUSPi4__Yt3QCFg/viewform

Rok za podnošenje prijava je do 16. lipnja 2022., a za sva pojašnjenja slobodno nam se obratite na savjetovanje@unist.hr.

Veselimo se vidjeti vas ubrzo! Ispiši stranicu