Radionica statističkog modeliranja biomedicinskih podataka

Radionica statističkog modeliranja biomedicinskih podataka, u organizaciji izv. prof. dr. sc. Darka Kere i doc. dr. sc. Benjamina Benzona, održat će se u dva termina:
· od 10. do 14. srpnja 2023. godine
· od 11. do 15. rujna 2023. godine.

Cilj radionice je da polaznici usvoje načela i osnovne tehnike statističkog modeliranja koji odražava određenu znanstvenu teoriju.

Tijekom radionice će se kroz predavanja i vježbe obrađivati tehnike parametrijskog modeliranja podataka (linearna i nelinearna regresija, poopćeni linearni modeli). Za razumijevanje uloge statističkog modeliranja u znanstvenom istraživanju, polaznicima će se kroz praktične primjere prikazati kako je ustroj pokusa povezan s izborom tehnika modeliranja te kako zaključivati na temelju predviđanja prema statističkim modelima.
Tečaj je namijenjen doktorima medicine, doktorima dentalne medicine, znanstvenim novacima, poslijedoktorandima i nastavnicima visoko-obrazovnih ustanova iz biomedicinskog područja.

Kotizacija iznosi 300,00 EUR (PDV je uključen u cijenu), a prijave molimo poslati najkasnije do 3. srpnja, odnosno do 4. rujna 2023. godine na mail adrese: dkero@mefst.hr ili benjamin.benzon@mefst.hr
 


<< TMI

Ispiši stranicu