Poziv za dostavom podataka u svrhu izrade zajedničke baze stručnjaka



Ministarstva znanosti i obrazovanja trenutno radi na razvoju zajedničke baze stručnjaka koji bi sudjelovali u ocjenjivanju i vrednovanju različitih razvojno-istraživačkih projekata u pojedinim zemljama regije, primjerice Sloveniji, Bosni i Hercegovini i sl. Dosadašnja praksa pokazala je da su hrvatski stručnjaci vrlo poželjni u takvim aktivnostima, stoga nastojimo u najvećoj mogućoj mjeri omogućiti širenje ove vrste rada.

Pozivamo sve znanstvenike koji se žele uključiti u evaluacijske postupke da nam proslijede svoje podatke kako bismo ih uvrstili u zajedničku bazu stručnjaka. Od podataka je potrebno dostaviti: potpisanu i skeniranu Izjavu o suglasnosti za obradu i razmjenu osobnih podataka, zajedno s ispunjenim obrascem u Excelu („Prijavni obrazac za unos u bazu stručnjaka Ministarstva znanosti i obrazovanja_IMEPREZIME“). Izjava o suglasnosti i Prijavni obrazac nalaze se na mrežnim stranicama ministarstva.

Izjavu o suglasnosti i Prijavni obrazac potrebno je poslati na adresu elektroničke pošte: Zeljka.Goricki@mzo.hr.

Na temelju Vaše suglasnosti, Vaši podaci bit će dostupni u zajedničkoj bazi te ćete biti obaviješteni o budućim evaluacijama.

Za detaljnije podatke i upute te prijavne obrasce slijedite poveznicu.

Ispiši stranicu