Plan razvoja

Plan razvoja Katedre:
Nastavnici katedre imaju višegodišnje iskustvo u provođenju nastave. U studentskim anketama redovito su odlično ocjenjeni. Članovi Katedre sudjeluju u nastavi na nekoliko studijskih programa, u nastavu uvode moderne sadržaje, te kreiraju nove predmete u skladu sa suvremenim biomedicinskim potrebama i trendovima.
Nastavnici potiču studente na znanstveni način promišljanja o medicinskim problemima, te preko 15 godina najbolje studente u generaciji nagrađujemo jednogodišnjom pretplatom na popularno-znanstveni časopis Scientific American.
Vrijedne i zainteresirane studente pozivamo na suradnju u našim istraživanjima. Studenti koji rade na pojedinim istraživačkim projektima redovito budu autori na objavljenim znanstvenim radovima. Navodimo primjer naše diploma-studentice koja je dobila godišnju nagradu za najbolji studentski rad u Republici Hrvatskoj, te našeg diploma-studenta koji je tijekom svog diplomskog istraživanja izradio tri znanstvena rada (indeksirana u CC), na kojima je prvi autor.
Nastavnici Katedre su doktori medicine ili inženjeri molekularne biologije, što doprinosi multidisciplinarnosti i podiže kvalitetu nastavnog rada. Svi nastavnici imaju višegodišnje međunarodno istraživačko iskustvo, neki su doktorske disertacije izradili na prestižnim svjetskim sveučilištima. Nastavnici Katedre surađuju s vrhunskim znanstvenicima u inozemstvu te s njima objavljuju znanstvene radove. 



  Ispiši stranicu