Pretražite novosti:
Upisi u 1. godinu 2018./2019.
Upisi u 1. godinu 2018./2019.
Interreg-IPA CBC
croatia.cochrane.org

Upis u program Korejskog jezika i kulture - ljetni semestar

Upis u program Korejskog jezika i kulture - ljetni semestar
Otvoreni su upisi u program Korejskog jezika, kulture i povijesti u ljetnom semestru ak. god. 2017./2018. Program Korejskog jezika, kulture i povijesti se realizira u organizaciji Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, u suradnji s Hankuk University of Foreign Studies (HUFS Sveučilište, Seoul, Južna Koreja), a nastava će se odvijati petkom popodne i subotom ujutro u prostorijama Filozofskog fakulteta na Poljani kraljice Jelene 1/III (Peristil). Rok za prijave je 29. ožujka, a nastava će započeti 30. ožujka.

Trajanje i cijena programa: deset tjedana, trideset sati, tri sata tjedno. Tečaj je besplatan svim redovnim studentima te zaposlenicima Sveučilišta u Splitu, a ostali zainteresirani tečaj mogu pohađati po cijeni od 950,00 kn po osobi za cijeli semestar. Za grupe od petero zaposlenika ili više iz jedne tvrtke/organizacije – cijena je 800,00 kn po osobi.

U ljetnom semestru nudit će se sljedeći kolegiji:
  • Uvod u korejsku kulturu (početna razina): osnovna znanja o običajima, religiji, povijesti, gastronomiji. Očekivanja od posjeta stranim zemljama. Pozdravi, komunikacijska tradicija, osnove hangula (korejskog pisma), osnovne fraze. 
 
  • Korejska kultura i jezik I (za one koji su već prošli uvodni tečaj u prvom semestru): Produbljivanje znanja o kulturi, običajima i korejskoj svakodnevnici i očekivanjima u komunikaciji i kontaktu sa strancima. 
 
  • Korejska kultura i jezik II (za one koji su radili po naprednom programu): jezik u kontekstu, čitanje jednostavnih fraza, načini izrade jednostavnih dokumenata (uputstva, jelovnici, znakovi dobrodošlice, elementi kućnog reda).

Svi koji žele upisati Korejski jezik i kulturu u ljetnom semestru moraju dostaviti ispunjenu prijavnicu (u prilogu) sa svim popratnim dokumentima koordinatorici programa na e-mail jnovak@ffst.hr zaključno s 29. ožujka 2018.

Prijavnica - Korejski jezik i kultura (docx) Ispiši stranicu