Kongres

Kongres "Biomedicinsko inženjerstvo u službi čovjeka i životinja"

20. - 22. 10. 2022.g. 

Hrvatsko društvo za ortopedsko inženjerstvo ORTHOING, najavljuje znanstveno - stručni kongres 1. Europski kongres biomedicinskog i veterinarskog inženjerstvaBioMedVetMech koji će se održati 20., 21. i 22. listopada 2022. g. u Zagrebu, u hotelu Westin. Tema kongresa je "Biomedicinsko inženjerstvo u službi čovjeka i životinja". Kongres je multidisciplinaran, međunarodan i pokriva širok raspon znanstvenih i stručnih tema iz biomedicinskog i veterinarskog inženjerstva.  

Skup je kategoriziran kao međunarodni kongres te je aktivnim sudionicima dodijeljeno 20 bodova, a pasivnim sudionicima 12 bodova.  Neke od glavnih sesija su: inženjerstvo kirurgije (neurokirurško inženjerstvo, ortopedsko inženjerstvo, kardiokirurško inženjerstvo), inženjerstvo dijagnostike, inženjerstvo tkiva, medicinska robotika, rehabilitacijsko inženjerstvo i drugo.

Prijava sažetaka dostupna je od 15. svibnja 2022g. na web stranici kongresa BioMedVetMech te će biti moguće poslati sažetke do 25. rujna 2022. Podnošenje cjelovitih radova je započelo 28. lipnja 2022.g. i dostupno je do 5. listopada 2022.g., a radovi se podnose putem Springerovog sustava EquinOCS.

Cjeloviti radovi bit će objavljeni u Proceedings of BIOMEDVETMECH u IFMBE Proceedings Series - Springer. Autori najboljih radova bit će pozvani da proširenu inačicu rada objave u časopisu Medical & Biological Engineering & Computing - Springer  ili Health and Technology - Springer. Za izvanredne znanstvene radove mladih znanstvenica i znanstvenika predviđene su novčane nagrade i plakete.

 

1. Europski kongres biomedicinskog i veterinarskog inženjerstva - BioMedVetMech 




Izvor:BioMedVetMech

Ispiši stranicu