Pretražite novosti:

Događanje Od studenta do poduzetnika - Kako do uspješne karijere u HealthTechu

Događanje Od studenta do poduzetnika - Kako do uspješne karijere u HealthTechu
Drage studentice i studenti,

Medicinski fakultet u Splitu, Studentski Poduzetnički Inkubator i NetHub poduzetnički akcelerator za razvoj tehnologija u zdravstvu pozivaju vas na događanje „Od studenta do poduzetnika – Kako do uspješne karijere u HealthTechu“.

Cilj događanja jest upoznati vas s razvojem tehnologija u zdravstvu te svim mogućnostima koje nudi karijera u poduzetništvu. Na događanju će se predstaviti projekt „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse na Medicinskom fakultetu u Splitu“, Studentski Poduzetnički Inkubator i NetHub poduzetnički akcelerator za razvoj tehnologija u zdravstvu. Također ćete imati priliku upoznati se s foundericom Enom Melvan, pobjednicom druge generacije StartIT Akademije u organizaciji ICT Županije, te njezinim startupom Metabelly.

Događanje će se održati 4. studenoga 2021. s početkom u 17:00 sati u amfiteatru Medicinskog fakulteta u Splitu.

Broj sudionika je ograničen, stoga požurite i registrirajte se!

Dnevni red događanja s pripadajućim temama predavanja i predavačima možete vidjeti u nastavku.

Zajedno do fondova EU Projekt „Razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse na Medicinskom fakultetu u Splitu“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt „Razvoj poduzetničkog akceleratora za tehnologije u zdravstvu“ sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

DNEVNI RED

16:50 – 17:00 REGISTRACIJA SUDIONIKA

17:00 – 17:10 UVODNI POZDRAV I PREDSTAVLJANJE PROJEKTA „RAZVOJ, UNAPREĐENJE I PROVEDBA STRUČNE PRAKSE NA MEDICINSKOM FAKULTETU U SPLITU“ Prof. dr. sc. Katarina Vukojević Medicinski fakultet u Splitu

17:10 – 17:30 ŠTO JE HEALTH TECH I ZAŠTO RAZVIJATI HEALTH TECH STARTUP? Marko Mimica NetHub poduzetnički akcelerator za razvoj tehnologija u zdravstvu

17:30 – 17:45 PREDSTAVLJANJE STUDENTSKOGA PODUZETNIČKOG INKUBATORA Lana Ugrčić Studentski Poduzetnički Inkubator

17:45 – 18:00 METABELLY – MOJA KARIJERA U PODUZETNIŠTVU Ena Melvan METABELLY

18:00 – 18:30 NETWORKING Ispiši stranicu