Sportska sekcijaSportska sekcija ima nekoliko zadataka. Najvažniji je omogućavanje svim studentima našeg fakulteta, zainteresiranima za sport, da se međusobno uz bavljenje sportom i socijaliziraju. Sekcija potiče te studente da se sportom što redovitije zajedno bave te im preko društvenih mreža omogućava bolju komunikaciju. Sekcija je tu da bude medijator između sportskih ekipa i vodstva fakulteta od kojeg ekipe mogu dobiti financijsku potporu u vidu sportskih dresova, termina za trening itd.

Osim rekreativnog bavljenja sportom tijekom akademske godine, glavni natjecateljski ciljevi su Humanijada, Splitsko Sveučilišno Prvenstvo koje se održavaju u svibnju svake godine te ostala potencijalna natjecanja. Unutar Sportske sekcije postoje sljedeći sportovi kako za momke, tako i za cure: futsal, košarka, odbojka, rukomet, tenis, lacrosse i u budućnosti šah i drugi sportovi.
 

Ukoliko se želite pridružiti nekom od sportova ili imate pitanja, molimo Vas da mailom kontaktirate voditelje pojedinih sportova. Nogomet (muškarci i žene) - Julian Kaufman, julian_kaufman@yahoo.de

Rukomet (muškarci) - Ivan Viculin, iviculin.viculin@gmail.com
Rukomet (žene) - Ana Maria Štrbić, ana_mar_ia_15@hotmail.com

Odbojka (muškarci i žene) - Katja Galić, katjagalicst@gmail.com

Košarka (muškarci i žene) - Ivan Kapitanović, ivan.kapitanovic5@gmail.com

Tenis (muškarci i žene) - Tin Čohadžić, tin.c94@gmail.com
 
Lacrosse (muškarci) - Tin Čohadžić, tin.c94@gmail.com

  Ispiši stranicu