Horizon Results Platform

Horizon Results Platform

središnjem mjestu na kojemu su dostupni rezultati istraživanja financiranih od strane Europske komisije

Europska komisija omogućila je pristup novouređenoj Horizon Results Platform, središnjem mjestu na kojemu su dostupni rezultati istraživanja financiranih od strane Europske komisije.

 

Horizon Results Platform, kao dio portala Funding & tender opportunities, pruža korisnicima programa financiranja FP7 i Obzor 2020. besplatan prostor u kojemu mogu predstaviti ključne rezultate vlastitih financiranih projekata željenoj publici u svrhu njihove promocije i podizanja vidljivosti.

Platforma je jednostavna i sigurna za uporabu, a služi i kao alat za lakše uspostavljanje komunikacije među zainteresiranim dionicima koji na temelju relevantnih informacija o predstavljenom projektu mogu stupiti u kontakt jedni s drugima. Korisnici sami mogu upravljati informacijama o svojem projektu i ažurirati ih prema vlastitoj želji kako bi sliku svojeg projekta učinili potpunijom i privlačnijom. Ciljana publika vrlo je široka. Obuhvaća investitore, istraživače, znanstvenike, poduzetnike, financijske stručnjake, političare i druge koji redovito posjećuju stranicu.


Upute za korištenje Platforme možete pronaći na poveznici.



Izvor:Obzor2020

Ispiši stranicu