Pretražite novosti:
Upisi u 1. godinu 2019./2020.
Upisi u 1. godinu 2019./2020.
Interreg-IPA CBC
croatia.cochrane.org

Natječaj za sipendiju - Europski Forum Alpbach, prijave do 30.03.2018.

Natječaj za sipendiju - Europski Forum Alpbach, prijave do 30.03.2018.
Europski Forum Alpbach (EFA) je konferencija koja se svake godine sredinom kolovoza održava u pitoresknom alpskom mjestašcu Alpbach (Austrija) i okuplja studente, profesore, stručnjake, znanstvenike, gospodarstvenike, umjetnike te političare iz cijelog svijeta. Na Forumu se održavaju seminari aktualne tematike vođene od strane dokazanih svjetskih i europskih stručnjaka te simpoziji iz više od 7 različitih područja. Osim toga, moguće je sudjelovati na nekoliko ljetnih škola (područje zdravstva, ekonomije i prava).
 
Studenti imaju mogućnost sudjelovanja na svim navedenim eventima na kojima sveukupno sudjeluje više od 5000 ljudi, a za 700 njih su osigurane potpune stipendije.
 
U nastavku se nalazi detaljan opis samog Foruma, sa dodatnim informacijama kako se prijaviti, te kontaktni podaci u slučaju dodatnih pitanja.
 
Ovo je izvrsna prilika za svaku mladu osobu da se umreži i stekne dodatna znanja iz vlastitog interesnog područja. Napominjemo kako stipendija pokriva troškove sudjelovanja (koji inače iznose 1500 EUR), smještaja, javnog prijevoza za vrijeme trajanja Foruma, te dnevni džeparac u iznosu od 17 EUR.
 
Informacije:

Prospekt (pdf)
https://www.facebook.com/KlubAlpbachHrvatska/
https://www.alpbach.org/en/

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju!

Helena Blažinčić, M.A.
+385913413321 Ispiši stranicu