Pretražite novosti:
Upisi u 1. godinu 2019./2020.
Upisi u 1. godinu 2019./2020.
Interreg-IPA CBC
croatia.cochrane.org

Natječaj za Erasmus+ mobilnost osoblja u ljetnom semestru ak.god. 2018/19 - 4. krug

Natječaj za Erasmus+ mobilnost osoblja u ljetnom semestru ak.god. 2018/19 - 4. krug
Sveučilište u Splitu objavljuje četvrti krug Natječaja za mobilnost nastavnog i nenastavnog osoblja u okviru Erasmus+ programa u ljetnom semestru akademske godine 2018./2019.

VAŽNO! Ključne izmjene u odnosu na prethodne natječaje:
1. Sve mobilnosti u okviru programa Erasmus+ u akademskoj godini 2018./2019. prema ovom Natječaju mogu se ostvariti po objavi Odluke o odabiru kandidata do zaključno s 31.5.2020.

2. Iznimno, u okviru ovog natječaja, nastavno i nenastavno osoblje kojemu je već odobrena mobilnost u natječajnoj godini 2018./19., može se prijaviti i na ovaj natječaj, s time da je preporuka Sveučilišta u Splitu da se takve prijave upućuju na sveučilišta saveza The European University of the Seas SEA-EU, kojeg je Sveučilište u Splitu član: University of Cádiz (Španjolska), University of Western Brittany, Brest (Francuska), University of Gdansk (Poljska), University of Malta (Malta) i University of Kiel (Njemačka).  

3. Od ovog pravila se, također iznimno u okviru ovog natječaja, izuzimaju članovi uprava sastavnica (dekani, prodekani, pročelnici, pomoćnici pročelnika) koji mobilnosti žele ostvariti na jednom od gore navedenih sveučilišta Saveza SEA-EU.

4. Sporazumi će se moći ažurirati do zadnjeg dana natječaja. 

VAŽNO! Potpune i potpisane prijave potrebno je dostaviti:
1) putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu* i osobno
ili
2) putem e-maila u pdf formatu u jednom dokumentu* i poštom.
*Dokument treba sadržavati: Prijavni obrazac na engleskom jeziku, Mobility agreement for teaching/training, motivacijsko pismo na engleskom jeziku, CV u Europass formatu na engleskom jeziku, Privola za slanje/objavu osobnih podataka.

Rok za prijavu je do 27.3.2019.

Sve informacije možete pronaći na www.unist.hr Ispiši stranicu