Pretražite novosti:
Upisi u 1. godinu 2018./2019.
Upisi u 1. godinu 2018./2019.
Interreg-IPA CBC
croatia.cochrane.org

Dobitnici Rektorove nagrade u akademskoj godini 2017./2018.

Dobitnici Rektorove nagrade  u akademskoj godini 2017./2018.

Temeljem Pravilnika o Rektorovoj nagradi, Odluke o raspisivanju Natječaja te prijedloga Povjerenstva za dodjelu Rektorove nagrade, rektor Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Šimun Anđelinović donio je Odluku o dobitnicima Rektorove nagrade  u akademskoj godini 2017./2018., a za postignuća u akademskoj godini 2016./2017. i to za izvrsnost, za znanstveni ili umjetnički rad, posebne nagrade za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu na državnim i  međunarodnim natjecanjima te nagrade za studenta pojedinca/grupu studenata, koji uspješno izvršavaju svoje obveze i ostvare izniman uspjeh u javnom djelovanju i društveno korisnim aktivnostima na Sveučilištu i društvenoj zajednici.

Mole se dobitnici Rektorovih nagrada da djelatnici računovodstva Sveučilišta u Splitu Editi Doris Anđelić, na e-mail adresu edita@unist.hr ili osobno u Rektorat Sveučilišta u Splitu na adresi Poljička 35, dostave OIB, preslik osobne iskaznice i preslik žiro računa, a sve kako bi istima mogla biti isplaćena novčana nagrada koja se dodjeljuje uz pisanu potvrdu o dobivenoj Rektorovoj nagradi.

Svečana dodjela Rektorovih nagrada će se održati u okviru proslave Dana Sveučilišta u Splitu u petak  15. lipnja u 11 sati u velikom amfiteatru Medicinskog fakulteta, Šoltanska 2, stoga pozivamo sve dobitnike da prisustvuju događaju te da dostave svoje fotografije kolegici Zrinki Koludrović na mail: zrinka.koludrović@unist.hr .

Čestitke svim dobitnicima Rektorove nagrade, kao i svim studentima koji su se prijavili na natječaj, a posebno čestitamo studentima našeg Fakulteta:

1. Nagrada za izvrsnost:

Mario Stipić, Ivana Šolić, Ana Maria Bazina, Julian Alexander Kaufman, Marko Kumrić, Lucija Lisica, Marin Ogorevc, Ana Šimić i Klara Dumanić

2. Nagrada za znanstveni ili umjetnički rad:
Josip Anđelo Borovac

3. Nagrada za izniman uspjeh u javnom nastupu, djelovanju, sudjelovanju i uspjehu:
skupina studenata Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu zbog provedbe i realizacije studentskog projekta "Praktična znanja za studente"
Alen Juginović, Josip Melvan, Miroslav Jelaska, Lucija Oršulić, Hana Đogaš, Andrija Matetić, Tomislav Marković, Mirna Radović i Bruno Tot

Odluka o dobitnicima Rektorovih nagrada u akademskoj godini 2017.-2018. (pdf)

Izvor: unist.hr

Ispiši stranicu